

Apple Health Medicaid Advisory Committee (AHMAC)

(formerly the Title XIX Advisory Committee)

November 22, 2024 | 9:30-11:30am Join Teams Meeting

Meeting ID: 227 767 364 073 Passcode: w45FZq +1 564-999-2000,,451512150# United States, Olympia (833) 322-1218,,451512150# United States (Toll-free) Find a local number Phone conference ID: 451 512 150#

Committee Members:						
	CHAIR: Marsalli, Bob (WACH)		Ewart, Hugh (SEA Children's)		Safford, Caitlin (Amerigroup)	
	Health Association Rep (cat. 2)		Health Association Rep (cat. 2)		Health Association Rep (cat. 2)	
	EXEC SPONSOR: Fotinos, Charissa		Herrin, Bradley (Pediatrician, Swedish)		Sawyckyj, Kristina (Consumer Advocate)	
	Medicaid Director		Board certified physician (cat. 2)-		Consumer Advocate (cat. 1))	
	Burke, Monica (DOH)		Johnson, Laura (UnitedHealthcare)		Shepard, Jeb (WSMA)	
	DOH representative (cat. 3)		Health Association Rep (cat. 2)		Health Association Rep (cat. 2)	
	Busz, Andrew (WSHA)		Linares, Adriana (Physician, Peacehealth SW)		Turner, Maren (DSHS)	
	Health Association Rep (cat. 2)		Board certified physician (cat. 2)		DSHS representative (cat. 3)	
	Miller, Joan (WA Council for BH)		Lovell, Emily (WSDA)		Vacant	
	Health Association Rep (cat. 2)		Health Association Rep (cat. 2)		Vacant	
	Elias, Hawa (CHPW)		Madigan, Richelle (Patient Advocate)		Vacant	
	Health Association Rep (cat. 2)		Medicaid Advocate (cat. 1)		vacant	

Stakeholders, Guests & HCA Staff:						
	McGill, Jason (HCA)		Grewal, Jasjit (HCA)			
	Carrell, Becky (HCA)		Farah, Yasmin (HCA)			
	Kramer, Karin (HCA)		Bergman, DorothyAnne (HCA, notes)			

#	Agenda Items	Time	Lead	Notes/Handouts
1.	Transition Time into Meeting	9:30 am (5 min)		
2.	Roll Call	9:35 am <i>(5 min)</i>	Jason McGill	
3.	Committee Housekeeping Items	9:40 am (5 min)	Jason McGill	February 28, 2025 9:00-11:00 May 23, 2025 9:00-11:00
4.	CMS Managed Care Rules	9:45 am (20 min)	Becky Carrell	
5.	Complex Discharge	10:05 (15 min)	Yasmin Farah & Jasjit Grewal	
6.	Reentry Update	10:20 (20 min)	Tyron Nixon	



7.	Q&A	10:40 (15 min)	Group	
8.	Wrap-upAgenda items to add for next meeting?	10:55 (5 min)	Dr. Fotinos	

